Бізнесмен-єврей рятує християнських дітей

17.08.2015, 12:56
Бізнесмен-єврей рятує християнських дітей - фото 1
Уже 120 дітей християн та єзидів (дівчатка) звільнено від рук терористів завдяки Стіві Маману, євреєві-підприємцю з Канди.

порятунок_дітей.pngУже 120 дітей християн та єзидів (дівчатка) звільнено від рук терористів завдяки Стіві Маману, євреєві-підприємцю з Канди.

Маман заснував спеціальну організацію для порятунку дітей з Іраку - «Liberation of Christian and Yazidi Children of Iraq», у перемовинах йому допомагають сирійці. За його даними, терористи вимагають за кожну викрадену дитину від 1 до 3 тис доларів.

«Ми всі як споживачі витрачаємо чимало коштів на технічні забаганки. Чому б не призначити ці гроші на рятування світу?» - пише благодійник на головній сторінці свого сайту.

У медіа Стіві Мамана порівнюють з іншим підприємцем, Оскаром Шіндлером, якому в роки Другої світової війни вдалося врятувати від знищення багато єврейських дітей. «Я зовсім не почуваюся “єврейським Шіндлером”, - відповідає на це Маман. - Навпаки, я маю враження, що роблю недостатньо багато, бо в Іраку ще стільки дітей, які чекають на визволення. Від початку я казав собі, що просто не можу залишитися байдужим і бездіяльним щодо інформації, яка щодня надходить з Іраку. Я керуюся єврейською приказкою, що “хто рятує одне життя, той рятує цілий світ”». Про це повідомляє CREDO за матеріалами Gość Niedzielny.

Теги: #Юдеї