У Бурунді жорстоко вбито трьох італійських черниць

10.09.2014, 13:31
У Бурунді жорстоко вбито трьох італійських черниць - фото 1
Сестри Ольга Раскієтті, Лючія Пулічі у Бернадетта Боджан були людьми похилого віку. Вони недавно повернулись а Африку, щоб, за їхніми словами, бути серед людей, яким вони служили протягом усього свого життя.

Бурунді.JPGТри  італійські черниці-місіонерки із Згромадження Сестер Місіонерок святого Ксаверія жорстоко вбиті в столиці Бурунді Бужумбурі.

Сестри Ольга Раскієтті, Лючія Пулічі у Бернадетта Боджан були людьми похилого віку. Вони недавно повернулись а Африку, щоб, за їхніми словами, бути серед людей, яким вони служили протягом усього свого життя. Генеральний осередок їхього чернечого Згромадження розташований в Пармі на півночі Італії.

Від імені Папи Франциска Державний Секретар кардинал П'єро Паролін направив телеграми співчуття Апостольському Нунцію в Бурунді та головній настоятельці Згромадження Сестер Ксаверіянок.

Святіший Отець висловив глибоке співчуття з приводу трагічної смерті трьох черниць, сподіваючись, що пролита кров стане насінням надії для побудови справжнього братерства між народами.

За повідомленням Радіо Ватикану, з початку року в різних країнах світу вбито десять священиків, п'ять черниць та троє мирян.