• Головна
  • Новини
  • Угода про асоціювання з ЄС є для нас великою відповідальністю - Патріарх Грузинський...

Угода про асоціювання з ЄС є для нас великою відповідальністю - Патріарх Грузинський

03.07.2014, 15:16
Угода про асоціювання з ЄС є для нас великою відповідальністю - Патріарх Грузинський - фото 1
Католикос-Патріарх всієї Грузії Ілія II привітав громадськість, що зібралася на площі Європи в Тбілісі, з підписанням угоди про асоціювання з ЄС. Як зазначив у своєму зверненні Патріарх Грузинський, ця угода є великою відповідальністю для Грузії.

Ілія.gifКатоликос-Патріарх всієї Грузії Ілія II привітав громадськість, що зібралася на площі Європи в Тбілісі, з підписанням угоди про асоціювання з ЄС. Як зазначив у своєму зверненні Патріарх Грузинський, ця угода є великою відповідальністю для Грузії.

«Сьогодні щасливий день. У Грузії всі святкують цей день. Ми як ніколи зближуємось з європейською культурою. Ми повинні пам'ятати, що для Грузії це не тільки велика честь, а й відповідальність. Грузія повинна показати Європі і всьому світові нашу прадавню культуру, наші співи, наші цінності і наше минуле.

Так благословить Господь кожну людину, яка трудилася заради цього дня», - проголосив Ілія II.

27 червня Грузія оформила угоду про асоціацію з Євросоюзом. 1135-сторінковий документ підписали –  з грузинського боку прем'єр-міністр Іраклій Гарібашвілі; з боку Євросоюзу – президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу і президент Ради ЄС Херман ван Ромпей, повідомляє blagovest-info з посиланням на Грузия Онлайн.