У жовтні беатифікують Папу Павла VI

12.05.2014, 13:50
У жовтні беатифікують Папу Павла VI - фото 1
Папа Франциск 9 травня прийняв кардинала Анджело Амато, Префекта Конгрегації в справах святих. Під час цієї аудієнції він затвердив декрети цієї Конгрегації, що стосуються канонізаційних процесів.

Павло_VI.JPGПапа Франциск 9 травня прийняв кардинала Анджело Амато, Префекта Конгрегації в справах святих. Під час цієї аудієнції він затвердив декрети цієї Конгрегації, що стосуються канонізаційних процесів.

Насамперед, це визнання чуда, здійсненого за заступництвом Слуги Божого Папи Павла VI, що відкриває шлях до його беатифікації. Святіший Отець також затвердив, що її проведення відбудеться 19 жовтня 2014 р. у Ватикані.

Іншим декретом визнано чудо за заступництвом італійського священика Луїджі Кабурлотто, який жив у ХІХ столітті. Він також буде невдовзі проголошений блаженним. 

Три інші декрети – це визнання геройськості чеснот ще одного італійського священика Джакомо Аббондо, іспанського єзуїта о. Аллеґре Пухальса та французької мирянки Каролін Карре дю-Мальбер. Наступним етапом у їхніх процесах має бути визнання чуда. Про це інформує Радіо Ватикан.