• Головна
  • Новини
  • У День Св. Валентина понад 17 тисяч молодих людей, які готуються до шлюбу, зустрінуться з Папою...

У День Св. Валентина понад 17 тисяч молодих людей, які готуються до шлюбу, зустрінуться з Папою

10.02.2014, 11:06
У День Св. Валентина понад 17 тисяч молодих людей, які готуються до шлюбу, зустрінуться з Папою - фото 1
Термін запису, обов'язковий для всіх учасників, продовжено до 12 лютого.

подружжя.JPGПапська рада з душпастирства сім'ї виступила із заявою, що через величезну кількість заявок на участь в аудієнції з Папою Франциском 14 лютого, в день святого Валентина, зустріч відбудеться не в Залі Павла VI, як було заплановано раніше, а на центральній ватиканської площі.

На сьогоднішній день вже понад 17 000 вірних, які готуються до таїнства шлюбу, записалися на аудієнцію зі Святішим Отцем. «Зважаючи на таку абсолютно непередбачену кількість, – йдеться в повідомленні, – Папа Франциск погодився очолити цю аудієнцію на площі Святого Петра».

Хоча зустріч на тему «Радість відповіді «Так» - назавжди» призначена на будній день, її з ентузіазмом сприйняли наречені. Майбутні молодята направили заявки на участь в аудієнції через єпархіальні сімейні центри, секретаріати рухів, асоціації мирян на адресу електронної пошти відомства : [email protected]. Враховуючи розмір площі, термін запису, обов'язковий для всіх учасників, продовжено до 12 лютого.

14 лютого площа Святого Петра буде відкрита з 9 години ранку. В 11 годині розпочнеться час роздумів і свідчень. Це підготує учасників до прибуття Святішого Отця, заплановане на полудень. Зустріч завершиться приблизно в 12:45.

Про зустріч в день святого Валентина, організовану з ініціативи Папської ради з душпастирства сім'ї, оголосив 20 грудня президент Ради архиєпископ Вінченцо Палья. Це – частина підготовки до третьої позачергової Генеральної асамблеї Синоду єпископів, скликаної Папою Франциском на жовтень на тему «пастирських проблем сім'ї в контексті євангелізації», повідомляє Радіо Ватикан.

Теги: #Шлюб