• Головна
  • Новини
  • Завершила працю Міжнародна Комісія Конгрегації Віровчення щодо Меджугор’є...

Завершила працю Міжнародна Комісія Конгрегації Віровчення щодо Меджугор’є

20.01.2014, 10:27
Завершила працю Міжнародна Комісія Конгрегації Віровчення щодо Меджугор’є - фото 1
17 січня 2014 р. відбулося останнє засідання Міжнародної Комісії Конгрегації Віровчення щодо вивчення феномену в Меджугор’є.

Меджугіря.JPGВідповідаючи на запитання журналістів, о. Федеріко Ломбарді, ТІ, Директор Ватиканського прес-центру підтвердив, що у п’ятницю, 17 січня 2014 р. відбулося останнє засідання Міжнародної Комісії Конгрегації Віровчення щодо вивчення феномену в Меджугор’є, яка була створена у березні 2010 року під проводом кардинала Камілло Руїні.

Таким чином, її праця завершилася, а висновки та напрацювання передані до компетентних інстанцій згаданої Конгрегації. Про це інформує Радіо Ватикан.

Меджугор’є – місце молитви, куди з’їжджаються люди з усього світу, різного віку та національностей. Селище Меджугор’є стало відомим після 24 червня 1981 року, коли в Подбрдо, що є частиною села Б’яковичі, відповідно до свідчень шести дітей, було об’явлення Пресвятої Богородиці.

Діти повідомили, що бачили Богоматір, яка відтоді являється регулярно і хорватською мовою говорить: "Я прийшла сюди, бо тут багато правдивих вірних. Хочу бути з вами, щоби навернути і примирити світ". Кожній появі Богоматері передують три спалахи світла, під час яких голоси людей стихають.

Меджугор`я вже відвідали 30 мільйонів прочан.