• Головна
  • Новини
  • Оргкомітет Всесвітнього Дня молоді у Бразилії розробив план безпеки на час проведення свята...

Оргкомітет Всесвітнього Дня молоді у Бразилії розробив план безпеки на час проведення свята

04.07.2013, 10:33
Оргкомітет Всесвітнього Дня молоді у Бразилії розробив план безпеки на час проведення свята - фото 1
Організатори дуже сподіваються, що свято молодості стане «справжньою П'ятидесятницею» для юнаків і дівчат, які прибудуть з 170 країн.

Оргкомітет ВДМ у Ріо розробив план безпеки на час проведення свята, на якому збереться до двох мільйонів людей з усього світу. План безпеки під час світового форуму молоді розроблений у тісній співпраці з владою Бразилії.

Архидієцезія Ріо-де-Жанейро, створила додатково за допомогою силовиків-професіоналів Центр моніторингу. До нього увійшли також пункти контролю соціальних мереж. У місті встановлені телекамери. Команда з 40 людей спостерігатиме цілодобово.

Rio.jpg

Як йдеться в повідомленні Оргкомітету ВДМ, крім місць катехизації сімома офіційними мовами, в 273 парафіях забезпечуватиметься переклад 20-ма мовами.

Організатори дуже сподіваються, що свято молодості стане «справжньою П'ятидесятницею» для юнаків і дівчат, які прибудуть з 170 країн.

На Католицький Всесвітній День молоді, який відбудеться 23-28 липня, у Бразилію приїде у кілька разів більше людей, ніж на Чемпіонат світу з футболу і Олімпійські ігри. Про це повідомляє Католицький Медіа-Центр