У столиці Аргентини відкриють музей Папи Франциска

19.06.2013, 15:12
У столиці Аргентини відкриють музей Папи Франциска - фото 1
Музей, присвячений життю і діяльності архиєпископа Буенос-Айреса кардинала Хорхе Марії Бергольйо, який у березні нинішнього року був обраний Папою Римським і прийняв ім`я Франциск, відкриється в липні в кафедральному соборі столиці Аргентини.

1_0_673250.jpgМузей, присвячений життю і діяльності архиєпископа Буенос-Айреса кардинала Хорхе Марії Бергольйо, який у березні нинішнього року був обраний Папою Римським і прийняв ім`я Франциск, відкриється в липні в кафедральному соборі столиці Аргентини, повідомляє УНІАН з посиланням на Радіо Ватикан.

В експозиції будуть представлені предмети, якими користувався кардинал Бергольо протягом останніх 15 років пастирського служіння в Буенос-Айресі.

Одним із найцінніших експонатів стане кардинальський перстень, який Папа Франциск подарував кафедральному собору після того, як він був обраний понтифіком.

Організатори експозиції сподіваються, що музей Папи Франциска стане одним із найбільш відвідуваних місць столиці Аргентини.

Музей став другою ініціативою влади Буенос-Айреса і місцевої католицької архиєпархії, пов`язаної з понтифіком-аргентинцем. Раніше був створений туристичний маршрут місцями кардинала Бергольйо, який користується великою популярністю.