• Головна
  • Новини
  • На зло мусульманам: виходить новий антиісламський фільм "Невинний пророк"...

На зло мусульманам: виходить новий антиісламський фільм "Невинний пророк"

07.12.2012, 15:44
На зло мусульманам: виходить новий антиісламський фільм "Невинний пророк" - фото 1

Бельгійський уряд підвищив рівень терористичної загрози з другого до третього за чотирибальною шкалою у зв'язку з майбутнім виходом у світ "Невинного пророка" (The Innocent Prophet) - чергового фільму, що ставить під сумнів основи ісламу, повідомляє Gazeta. ua з посиланням на De Standaart.

471439_300.jpgБельгійський уряд підвищив рівень терористичної загрози з другого до третього за чотирибальною шкалою у зв'язку з майбутнім виходом у світ "Невинного пророка" (The Innocent Prophet) - чергового фільму, що ставить під сумнів основи ісламу, повідомляє Gazeta. ua з посиланням на De Standaart.

В інтернеті вже з'явився офіційний трейлер фільму, знятого в Іспанії колишнім мусульманином пакистанського походження Імраном Фірасатом.

Автор фільму, вихід якого намічений на 14 грудня, говорить, що ставив перед собою завдання з'ясувати, чи є іслам релігією миру або ж, навпаки, війни. За його словами, ключ до відповіді на це питання лежить в характері засновника ісламу - пророка Мухаммада. Саме життю цієї історичної особи і присвячений анонсований фільм.

"Необхідно заглибитися в подробиці його біографії, щоб зрозуміти: чи був він справжнім пророком, посланим богом, або спокусника малолітніх, вбивцею і самозванцем", - пояснює свій задум Фірасат.

Про те, до якого висновку він прийшов, можна припустити, виходячи з особи співавтора - скандально відомого християнського проповідника Террі Джонса, який придбав широку популярність, спалюючи Корани.

Вихід "Невинного пророка" раніше широко не висвітлювався, але 7 грудня у зв'язку з підвищенням рівня терористичної небезпеки про нього масово повідомили бельгійські ЗМІ.