Папа підтримав РПЦ в оцінці дій групи Pussy Riot

18.10.2012, 16:28
Папа підтримав РПЦ в оцінці дій групи Pussy Riot - фото 1
Під час зустрічі з митрополитом Волоколамським Іларіоном, Папа Римський Бенедикт XVI висловив солідарність з РПЦ щодо оцінки дій групи Pussy Riot, яка вчинила акти вандалізму в храмі Христа Спасителя.

111.jpgПід час зустрічі з митрополитом Волоколамським Іларіоном, Папа Римський Бенедикт XVI висловив солідарність з РПЦ щодо оцінки дій групи Pussy Riot, яка вчинила акти вандалізму в храмі Христа Спасителя.

Керівник Відділу зовнішніх церковних зв᾿язків Московської Патріархії передав вітання Папі від Патріарха Кирила. Як повідомляє офіційний сайт Московської Патріархії, у відповідь Бенедикт XVI «побажав Божої допомоги та успіхів Предстоятелю РПЦ».

 Під час зустрічі, яка відбулася після чергової сесії Синоду єпископів РКЦ, де з привітанням виступив і митрополит Іларіон, сторони обговорили і такі питання, як становище християн на Близькому Сході, наруга над християнськими святинями тощо.

 Довідка: Група Pussy Riot в кінці лютого влаштувала «панк-молебен» в храмі Христа Спасителя в Москві. 17 лютого трьох учасниць акції засудили до двох років ув᾿язнення в колонії загального режиму.