• Головна
  • Новини
  • Єромонах РПЦ на "Мерсі" задавив на смерть двох дорожніх робітників...

Єромонах РПЦ на "Мерсі" задавив на смерть двох дорожніх робітників

17.08.2012, 12:42
Єромонах РПЦ на "Мерсі" задавив на смерть двох дорожніх робітників - фото 1
Єромонах РПЦ Ілля (в миру – Павло Сьомін) в ніч на 16 серпня влаштував ДТП на Кутузовському проспекті в Москві та втік з місця події. Внаслідок аварії двоє людей загинули.

ДТПЄромонах РПЦ Ілля (в миру – Павло Сьомін) в ніч на 16 серпня влаштував ДТП на Кутузовському проспекті в Москві та втік з місця події. Внаслідок аварії двоє людей загинули, повідомляє ТСН.

Як виявилося, саме священик перебував за кермом білого позашляховика Mercedes Gelandewagen, що на великій швидкості врізався в групу робітників, які усували провал ґрунту.

Наїзду не завадило навіть те, що місце робіт було огороджене поліуретановими блоками і світловідбиваючими знаками.

Головний інженер ділянки та співробітник проектної організації загинули ще до прибуття "швидкої допомоги". Ще один робітник був госпіталізований. Крім того, постраждали пасажир і водій таксі, на яке потім відкинуло "Мерседес" єромонаха.

Сам водій "Мерседеса" після аварії вибрався з машини і втік. За даними джерел у правоохоронних органах, пізніше він сам з'явився до поліції.

Після ДТП стало відомо, що єромонаха відсторонили від служіння до завершення слідства. У РПЦ уточнили, що Павло Сьомін є кліриком Іллінської парафії в Черкизово.

Нагадаємо, 13 серпня стало відомо, що в ДТП потрапив інший священик, настоятель храму Іллі Пророка ігумен Тимофій (в миру Олексій Подобєдов).

Як виявилося, ігумен (який, до речі, є духівником Філіпа Кіркорова) за кермом спортивного родстера BMW Z4 зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg, після чого BMW відкинуло на смугу зустрічного руху, де він врізався в автомобіль Toyota. В аварії ніхто не загинув, однак водії інших машин отримали поранення.

Коли інформація про аварію набула розголосу в ЗМІ, у РПЦ заявили, що не можуть відповідати за дії свого священика, бо він перебував за кермом "як приватна особа".

Теги: #ДТП