• Головна
  • Новини
  • Брат Бенедикта XVI у книзі розповів про цікаві факти з особистого життя Папи...

Брат Бенедикта XVI у книзі розповів про цікаві факти з особистого життя Папи

04.04.2012, 09:32
Брат Бенедикта XVI у книзі розповів про цікаві факти з особистого життя Папи - фото 1
Георг Ратцингер, брат Папи Римського, в книзі про Понтифіка розповідає про його дитинство і особисте життя.

Benedykt_d.jpgГеорг Ратцингер,  брат Папи Римського, в книзі про Понтифіка розповідає про його дитинство і особисте життя.

"Папа Римський уміє мити посуд, під час сієсти пише листи. Він сам обрав собі ім'я понтифіка – Бенедикт – за його значення і звучання... Вечорами він дивиться ТБ і фільми, в яких розповідається про Ватикан. Його засмучують нинішні нападки з боку преси, але він не зациклюється на них", - зазначив 88-річний Георг Ратцингер у книзі "Мій брат Папа".

Старший брат Папи розповів, що нинішній понтифік "був прекрасним учнем, не домагався високих оцінок з фізкультури та малювання, однак з наукових предметів йому не було рівних в ліцеї".

"У дитинстві улюбленими іграшками Папи Ратцингера були плюшеві ведмеді. А улюбленою стравою - Kaiserschmarren (солодке борошняне блюдо, схоже на омлет), яке готувала мама", - розкрив Георг Ратцингер таємниці католицького глави.

За його словами, ставши Папою, Йозеф не змінився: "Він такий же, як і раніше. Він хоче бути самим собою, він не хоче носити маску. Він ввічливий і скромний, яким був завжди", повідомляє kyrios з посиланням на inopressa. Про це інформує КІРІОС.