• Головна
  • Новини
  • Протестанти, католики та євреї США солідарні у протистоянні політиці Обами...

Протестанти, католики та євреї США солідарні у протистоянні політиці Обами

11.02.2012, 15:22
Протестанти, католики та євреї США солідарні у протистоянні політиці Обами - фото 1

Провідні протестантські та єврейські лідери США виступили з підтримкою католицьких єпископів у їх протистоянні політиці адміністрації президента Барака Обами, відповідно до якої майже всі роботодавці будуть змушені забезпечувати своїх працівників страхуванням здоров'я, яке включає стерилізацію, протизаплідні засоби, контрацептиви.

пастор Рік УорренПровідні протестантські та єврейські лідери США виступили з підтримкою католицьких єпископів у їх протистоянні політиці адміністрації президента Барака Обами, відповідно до якої майже всі роботодавці будуть змушені забезпечувати своїх працівників страхуванням здоров'я, яке включає стерилізацію, протизаплідні засоби, контрацептиви, повідомляє «Католицький оглядач» з посиланням на Catholicculture.

Рік Уоррен, пастор Церкви Седдлбек, заявив про свою «100-відсоткову солідарність» із католицькими єрархами. «Я швидше сяду у в’язницю, аніж підкорюсь наказу уряду, який порушує Божі закони»,– зазначив він.

Річард Ленд, глава Комісії з питань етики та релігійної свободи Церкви південних баптистів, зазначив: «Наші попередники відбували ув’язнення і помирали заради тієї свободи, яку ми зараз маємо. Саме тому ми є відповідальними перед Богом захистити цю свободу, поки уряд не відібрав її у нас».

Відомий євангелист Чарльз Колсон, рабин Нью-Йорку Мейр Соловейчік та кардинал Дональд Вюрл стали співавторами статті у "Тhe Wall Street Journal", в якій підводять підсумок, що «за жодних умов людина не повинна іти проти своєї совісті і відмовлятись від своїх релігійних поглядів для того, щоб підкоритись абсолютно несправедливому закону».