• Головна
  • Новини
  • На борту боїнга, що успішно здійснив аварійну посадку у Варшаві, були мощі Івана Павла II...

На борту боїнга, що успішно здійснив аварійну посадку у Варшаві, були мощі Івана Павла II

03.11.2011, 09:12
Священик, який віз мощідва рази відпустив гріхи всім учасникам польоту, в тому числі за декілька секунд до зіткненням літака із землею.

О. Петро Чула з правління польської провінції редемптористів, пасажир літака, який здійснив аварійну посадку в Океції, у Варшаві, мав з собою мощі Івана Павла II. – Я не стверджую, що ми через це врятувались,  але я молився за  його заступництво, – сказав о. Чула для телебачення TRWAM.

Він додав, що два рази відпустив гріхи всім учасникам польоту, в тому числі за  декілька секунд до зіткненням літака із землею.

– Це була подія для сильних емоцій, – додав редемпторист. Він підкреслив, що найважливіше відбулося в серцях і розумі людей, котрі були в літаку. Не вистачало слів, щоб висловити вдячність капітанові і екіпажу боїнга.

 Священик розповів також, що близько 40 хвилин до посадки, капітан оголосив пасажирам, що буде здійснювати аварійну посадку з технічних причин. – Людина протягом кількох хвилин була безпорадною, – каже священик, додавши, що це був час для раціоналізації емоцій і покладання на  Господа. – Не дійшло до паніки. Я захоплювався пасажирами, матерями з дітьми. Це було диво.  В сам момент посадки була страшна тиша. Коли літак торкнувся землі, ми очікували, що це буде удар, шум. А літак, немовби приземлився на губку. Хтось крикнув, що нам вдалося висунути шасі. Виявилося, що ні, – повідомляє редемпторист. Потім наступила ефективна евакуація. Про це повідомляє «Католицький оглядач».