• Головна
  • Новини
  • Папа Бенедикт XVI привітав Україну з 20-річчям Незалежності (оновлено, відео)...

Папа Бенедикт XVI привітав Україну з 20-річчям Незалежності (оновлено, відео)

24.08.2011, 22:53
Папа Бенедикт XVI привітав Україну з 20-річчям Незалежності (оновлено, відео) - фото 1

Своє привітання Бенедикт XVI виголосив сьогодні, 24 серпня 2011 р., промовляючи до групи прочан, які зібралися на внутрішньому подвір’ї літньої резиденції Вселенських Архиєреїв у Кастель Ґандольфо з ініціативи посольства України при Апостольській Столиці, щоб отримати благословення Папи з нагоди головного державного свята.

Бенедикт XVI«Від щирого серця вітаю прочан з України, які саме сьогодні святкують двадцяту річницю незалежності своєї держави, історія та культура якої у незгладимий спосіб позначені християнськими цінностями! – сказав Святіший Отець. - Дорогі друзі, бажаю, щоб ця важлива річниця пробудила у вас та ваших співгромадян живе прагнення завжди діяти на користь справедливості, миру та спільного добра».

Як повідомляє Радіо Ватикан, своє привітання Бенедикт XVI виголосив сьогодні, 24 серпня 2011 р., промовляючи до групи прочан, які зібралися на внутрішньому подвір’ї літньої резиденції Вселенських Архиєреїв у Кастель Ґандольфо з ініціативи посольства України при Апостольській Столиці, щоб отримати благословення Папи з нагоди головного державного свята.

Під час промови на подвір’ї папського палацу була присутня численна українська громада, посол України у Ватикані та українські дипломати, політичні та громадські діячі Італії, а також паломники з багатьох країн світу.

Крім того, після промови Папа Римський особисто привітав посла Україні і передав святкові привітання керівництву України і всьому її народові.