• Головна
  • Новини
  • Наступний Всесвітній День Молоді відбудеться через два роки у Ріо-де-Жанейро в Бразилії...

Наступний Всесвітній День Молоді відбудеться через два роки у Ріо-де-Жанейро в Бразилії

22.08.2011, 10:57
Наступний Всесвітній День Молоді відбудеться через два роки у Ріо-де-Жанейро в Бразилії - фото 1
Папа оголосив, що місцем проведення наступного Всесвітнього Дня Молоді у 2013 році буде бразильське Ріо-де-Жанейро.

Бразильська молодь приймає хрест Світових днів молодіУ неділю, 21 серпня 2011 р., наприкінці Служби Божої з нагоди закриття XXVI Всесвітнього Дня Молоді в Мадриді, Папа Бенедикт XVI звернувся із коротким словом перед проказуванням молитви «Ангел Господній», закликаючи молодь давати автентичне свідчення християнського життя.

«В ці дні я багато думав і про тих юнаків і дівчат, які чекають на ваше повернення! – сказав він. – Передайте їм мої найщиріші вітання». Поручивши молодь світу заступництву «Пречистої Діви Марії, Зорі нової євангелізації та Матері молоді», Святіший Отець оголосив, що місцем проведення наступного Всесвітнього Дня Молоді у 2013 році буде бразильське Ріо-де-Жанейро.

Світовий День молоді 2013 у Бразилії

«Дорогі друзі, перше, ніж попрощаємось, і в той час, як молодь Іспанії передає ровесникам з Бразилії хрест Всесвітніх Днів Молоді, як Наступник святого Петра доручаю всім присутнім оце велике завдання: нести в усьому світі пізнання та любов Христа. Він хоче, щоб у двадцять першому столітті ви були Його апостолами та вістунами Його радості! Не розчаруйте Його!» – закликав Бенедикт XVI. Про це інформує Радіо Ватикан.