В Інтернеті створюють щораз більше сатанинських сайтів

18.07.2011, 13:21
В Інтернеті створюють щораз більше сатанинських сайтів - фото 1

В Інтернеті все частіше спостерігається активізація у створенні сторінок і блогів, присвячених світові окультизму й сатанізму. Цей тривожний феномен здебільшого впливає на молодь і підлітків, наголошує директор відділу у боротьбі з сектами Спільноти Івана XXIII, заснованої доном Оресте Бенці, дон Альдо Буонаюто.

Альдо_Бонаюто.jpgВ Інтернеті все частіше спостерігається активізація у створенні сторінок і блогів, присвячених світові окультизму й сатанізму.

Цей тривожний феномен здебільшого впливає на молодь і підлітків, наголошує директор відділу у боротьбі з сектами Спільноти Івана XXIII, заснованої доном Оресте Бенці, дон Альдо Буонаюто.

Як повідомляє Радіо Ватикан, сьогодні не існує закону, здатного захистити неповнолітніх від подібних сайтів. І небезпека полягає не в поширенні творцями інтернет-сторінок змісту сумнівного характеру, а в тому, що через подібні сайти часто заманюють молодь у секти. Дон Альдо згадав про численні телефонні дзвінки у їхню спільноту з проханням про допомогу від людей, чия приналежність до сатанинських сект зруйнувала їхнє життя і сім'ю.

Дон Альдо зауважив, що «диявол теж іде в ногу з часом». Не всі сатанинські сайти є такими відкрито. До них можна зарахувати всі ті інтернет-сторінки, які спричиняють значні порушення у психіці, в процесі духовного розвитку і освіти. На жаль, додав дон Альдо, такий важливий і корисний інструмент, як Інтернет, часто перетворюється у смертоносну зброю в нечистих руках. Він закликав віруючих та всіх людей доброї волі протидіяти негативному впливу окультних інтернет-сторінок.