В Конго відбувся ІХ Національний Форум Молоді

08.06.2011, 09:47
Роль мирян у суспільстві, зв’язок Івана Павла ІІ з молоддю, Всесвітні дні молоді, виховання та апостолят нових поколінь – ось неповний перелік тем, які піднімалися під час ІХ Національного Форуму Молоді, що нещодавно відбувся в архидієцезії Браззавіль у Конго.

Роль мирян у суспільстві, зв’язок Івана Павла ІІ з молоддю, Всесвітні дні молоді, виховання та апостолят нових поколінь – ось неповний перелік тем, які піднімалися під час ІХ Національного Форуму Молоді, що нещодавно відбувся в архидієцезії Браззавіль у Конго.

До столичної дієцезії з усієї країни з’їхалися капелани, які працюють з дітьми та молоддю, а також юнаки і дівчата, щоб разом призадуматися на темою цьогорічного Всесвітнього Дня Молоді «Вкорінені та збудовані на Христі, міцні у вірі».

Заохочуючи молодь відважно виходити назустріч викликам сьогодення, покладаючи надію на Божу допомогу, Даніель Мідзондзо, Президент Єпископської комісії душпастирства дітей та молоді, яка організувала зустріч, побажав, щоб ці викликали не стали причиною знеохочення. Закликаючи юнаків і дівчат впроваджувати в життя цінності та знання, отримані під час форуму, єпископ пригадав, що основою християнської віри є Христове воскресіння, яке також є надією християн. Про це інформує Радіо Ватикан.