• Головна
  • Новини
  • У катастрофі загинув всесвітньовідомий пастор Девід Вілкерсон...

У катастрофі загинув всесвітньовідомий пастор Девід Вілкерсон

28.04.2011, 10:58
У катастрофі загинув всесвітньовідомий пастор Девід Вілкерсон - фото 1
Всесвітньо відомий проповідник і пастор церкви в Нью-Йорку «Times Square Church» Девід Вілкерсон загинув в автокатастрофі, - повідомляє CBN news. Трагедія сталася в середу, 27 квітня, в штаті Техас, США.

Вилкерсон.jpgВсесвітньо відомий проповідник і пастор церкви в Нью-Йорку «Times Square Church» Девід Вілкерсон загинув в автокатастрофі, - повідомляє CBN news. Трагедія сталася в середу, 27 квітня, в штаті Техас, США. У машині також знаходилася дружина пастора Вілкерсона, Гвен, за інформацією CBN news вона зараз знаходиться в лікарні. Причини автокатастрофи з'ясовуються.

Як повідомляє Baznica, Девід Вілкерсон загинув на 79 році життя. Його церква в Нью-Йорку налічує близько 8000 членів. У 1958 Господь покликав його до служіння безпритульним дітям, підліткам та наркоманам.

Девід Вілкерсон заснував мережу реабілітаційних центрів та служіння «World Challenge». Він також є автором однієї з найпопулярніших християнських книг «Хрест і ніж». У проповідника залишилося четверо дітей і одинадцять онуків.