• Головна
  • Новини
  • Ангела Меркель закликала німців захистити християнські цінності, бо забагато ісламу...

Ангела Меркель закликала німців захистити християнські цінності, бо забагато ісламу

17.11.2010, 14:11
Ангела Меркель закликала німців захистити християнські цінності, бо забагато ісламу - фото 1
Канцлер Німеччини Ангела Меркель виступила перед делегатами партії Християнсько-демократичний союз, які переобрали її главою цієї політичної сили.

Merkel.jpgКанцлер Німеччини Ангела Меркель виступила перед делегатами партії Християнсько-демократичний союз, які переобрали її главою цієї політичної сили. Вона торкнулася теми ісламізації країни, яка активно обговорюється в німецькому суспільстві в останні місяці. За словами Меркель, німцям потрібно стати на захист християнських цінностей, на яких тримається суспільство. «У нас не забагато ісламу, у нас дуже мало християнства. У нас мало дискусій про християнський погляд на людство», — сказала Меркель.

Канцлер відзначила, що вона дуже серйозно поставилася до публічних дебатів на тему ісламу та імміграції, які ведуться в Німеччині. Нагадаємо, що минулого місяця Меркель заявила, що в країні провалилася політика «мультикультурності».

На думку лідера ХДС, Німеччині потрібно більше дискусій «про цінності, які ведуть нас, і про наші іудейсько-християнські традиції. «Ми повинні знову з упевненістю зробити на цьому наголос і тоді ми зможемо домогтися єдності в нашому суспільстві», — відзначила Меркель, повідомляє «День».