• Головна
  • Новини
  • Понад 200 мільйонів християн не можуть відкрито вірити та ісповідувати Ісуса Христа...

Понад 200 мільйонів християн не можуть відкрито вірити та ісповідувати Ісуса Христа

26.08.2010, 15:13
Понад 200 мільйонів християн не можуть відкрито вірити та ісповідувати Ісуса Христа - фото 1
Серед всіх віросповідань християнська віра найбільше піддається сильним переслідуванням і гонінням. Більше 200 мільйонів християн не можуть відкрито вірити та ісповідувати Господа – Ісуса Христа.

cross.jpgСеред всіх віросповідань християнська віра найбільше піддається сильним переслідуванням і гонінням. Більше 200 мільйонів християн не можуть відкрито вірити та ісповідувати Господа – Ісуса Христа.

"Християни – найбільш піддана переслідуванням релігійна група." Так називається робота голови робочої групи з питань свободи віросповідання Німецького Євангельського Альянсу і керівника християнських досліджень Пауля Мурдоха, з презентацією якої він виступив перед публікою.

"На долю християн доводиться від 75 до 85 % всіх випадків порушень прав на свободу віросповідання", – такі цифри оприлюднив автор під час виступу на конференції союзу 31 липня в Бад-Бланкенбурзі (Тюрінгія), інформує Milites Christi Imperatoris

Мінімум 200 млн. християн всього світу не можуть жити відкрито зі своєю вірою, отже, багато хто страждає в застінках, стикається з дискримінацією, з погромами або систематичним переслідуванням.

У більш ніж 60 державах немає права на свободу віросповідання. Згідно думки П. Мурдоха, є різні приводи для переслідувань християн - наприклад, релігійний націоналізм або тоталітарна тиранія володарів.

Все ж, справжній камінь спотикання - це віра в Ісуса Христа. Християни, в очах багатьох невіруючих здаються непідвладними світу, оскільки вони (християни) визнають панування Ісуса над собою і світом.

До країн з найсильнішими переслідуваннями і гоніннями християн, за словами Пауля Мурдоха, належать: Саудівська Аравія, Афганістан, Китай і Північна Корея.