• Головна
  • Новини
  • Британські атеїсти розпочали кампанію проти християн в школах...

Британські атеїсти розпочали кампанію проти християн в школах

02.08.2010, 12:34
Британська національна федерація атеїстичних, гуманістичних і світських асоціацій студентів цьогоріч планує кампанію із заснування мережі своїх представництв у багатьох школах країни.

Британська національна федерація атеїстичних, гуманістичних і світських асоціацій студентів цьогоріч планує кампанію із заснування мережі своїх представництв в багатьох школах країни. Як заявила одна із засновників федерації Хлоя Кліффорд-Фріт, атеїсти побоюються, що християнські доктрини матимуть сильний вплив на підлітків.

«Вони не повинні вірити в наївну теорію створення світу, запропоновану християнством... Ми також хочемо показати дітям, наскільки безглуздим є погляд християнства на те, що гомосексуалізм є гріхом», — сказала вона.

Першою акцією атеїстів, як повідомляє Milites Christi Imperatoris з посиланням на Іnvictory.org, стане проведення літніх шкільних таборів, альтернативних традиційним християнським. Ініціатори заходу мають намір розповідати дітям про те, що християнське віровчення нібито негативно впливає на поведінку людини в суспільстві.

Учасники кампанії переконуватимуть школярів в тому, щоб вони ігнорували все, чому їх вчать в школах на уроках релігії, щоб вони відмовлялися від спільних молитов.

Теги: #Атеїзм