• Головна
  • Новини
  • «Живе телебачення» запустило проєкт про унікальні парафії УГКЦ у світі...

«Живе телебачення» запустило проєкт про унікальні парафії УГКЦ у світі

05.03.2020, 09:26
«Живе телебачення» запустило проєкт про унікальні парафії УГКЦ у світі - фото 1

У четвер, 5 березня 2020 року, о 19.00 у прямому ефірі «Живе телебачення» розпочинає показ фільмів про особливі парафії УГКЦ, зняті в різних частинах світу. Фільми створено в рамках серії «Жива парафія». У цей четвер дивіться фільм про парафію Введення у храм Пресвятої Богородиці у місті Норт-Порт, що у Флориді (США).

У четвер, 5 березня 2020 року, о 19.00 у прямому ефірі «Живе телебачення» розпочинає показ фільмів про особливі парафії УГКЦ, зняті в різних частинах світу. Фільми створено в рамках серії «Жива парафія». У цей четвер дивіться фільм про парафію Введення у храм Пресвятої Богородиці у місті Норт-Порт, що у Флориді (США). Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

До греко-католицької парафії у місті Норт-Порт, що у Флориді, належать в основному парафіяни, вік яких 70-90 років, але вона одна з найбільш "живих" парафій УГКЦ. Владика Богдан Данило, єпарх Пармської єпархії, захоплюється активністю цих людей.

Парох парафії отець Василь Петрів відзначає, що йому з такими парафіянами дуже подобається працювати, бо їхній попередній життєвий досвід дає йому можливість багато навчитися. 

Найбільше тут мріють, аби парафія росла та розвивалася. 

Прямий ефір можна переглянути на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook.

Важливо відзначити, що покази живих парафій відбуватимуться щочетверга. Наступного тижня дивіться фільм про парафію УГКЦ Святої Варвари у Відні.