• Головна
  • Новини
  • У вірменському храмі в Ірані вшанували пам’ять українців, які загинули в авіакатастрофі 8 січня...

У вірменському храмі в Ірані вшанували пам’ять українців, які загинули в авіакатастрофі 8 січня

17.02.2020, 11:52
У вірменському храмі в Ірані вшанували пам’ять українців, які загинули в авіакатастрофі 8 січня - фото 1

У сороковини загибелі українців внаслідок авіакатастрофи літака Boeing-737-800, разом з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Ісламській Республіці Іран Сергіем Бурдиляком вшанували в Тегерані їх пам’ять. Про це, як повідомляє AnalitikaUA.net написав на своїй сторінці у Facebook Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов.

"У сороковини загибелі українців внаслідок авіакатастрофи літака Boeing-737-800, разом з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Ісламській Республіці Іран Сергіем Бурдиляком вшанували в Тегерані їх пам’ять." Про це, як повідомляє AnalitikaUA.net написав на своїй сторінці у Facebook Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов.

«Поклали квіти на місці трагедії українського літака, і на молебні у Ванкському Соборі Святого Всеспасителя (храм Вірменської Апостольської церкви) поставили 11 свічок. Згадаємо всіх поіменно: Володимира Гапоненка, Сергія Хоменка, Олексія Наумкіна, Марію Микитюк, Катерину Статнік, Ігоря Матькова, Дениса Лихна, Валерію Овчарук, Юлію Сологуб, Ольгу Кобюк і Олену Малахову».

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов 15-17 лютого перебуває з робочим візитом в Ірані для обговорення проблемних питань розслідування катастрофи українського літака.

Видання нагадує, що Ванкський собор (Собор Святого Христа Всеспасителя) — головний храм вірменської церкви в Ірані.