• Головна
  • Новини
  • Напередодні Нормандської зустрічі українці проведуть в Парижі екуменічний молебень...

Напередодні Нормандської зустрічі українці проведуть в Парижі екуменічний молебень

08.12.2019, 12:04
Напередодні Нормандської зустрічі українці проведуть в Парижі екуменічний молебень - фото 1
Світовий конґрес українців (СКУ) запрошує приєднатися 8 грудня до екуменічного молебня з Україну, який відбудеться в Парижі.

Світовий конґрес українців (СКУ) запрошує приєднатися 8 грудня до екуменічного молебня за Україну, який відбудеться в Парижі.

Про це йдеться на сторінці СКУ у Facebook, повідомляє Укрінформ.

«8 грудня о 18:00 (за паризьким часом, 12:00 EST) запрошуємо вас приєднатися до екуменічного молебня за Україну. Молебень відбудеться після Літургії в соборі св. Володимира сослужінням о. Володимира, священника Собору Св. Володимира (УГКЦ), та о. Андрія, священника парафії Св. Апостола Симона Зилота (УАПЦ)», - йдеться у повідомленні.

У СКУ закликали об’єднатися в молитві за Україну та за майбутнє всього українського народу.

«Молитва завжди єднала український народ, навіть у найскладніші історичні часи. Молитва є світлим дороговказом для кожного з нас у час тривоги та роздоріжжя. Вона надає сили продовжувати торувати непростий шлях, дарує мудрість, мир та Боже благословення», — зазначили в СКУ.

Захід під гаслами #ПІДТРИМАЙ УКРАЇНУ! #STANDWITHUKRAINE та #CТОПРОСІЙСЬКІЙАГРЕСІЇ #STOPRUSSIANAGGRESSION відбудеться у переддень запланованої на 9 грудня зустрічі лідерів України, Німеччини, Франції та Росії у "нормандськму форматі".