• Головна
  • Новини
  • СКУ привітав владику Бориса (Ґудзяка) з призначенням Митрополитом-Архиєпископом Філадельфійської Архиєпархії УГКЦ...

СКУ привітав владику Бориса (Ґудзяка) з призначенням Митрополитом-Архиєпископом Філадельфійської Архиєпархії УГКЦ

23.02.2019, 16:05
СКУ привітав владику Бориса (Ґудзяка) з призначенням Митрополитом-Архиєпископом Філадельфійської Архиєпархії УГКЦ - фото 1

Світовий Конґрес Українців (СКУ) вітає Владику Бориса Ґудзяказ призначенням 18 лютого 2019 р. Його Святістю Папою Франциском, за рекомендацією Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ), Митрополитом і Архиєпископом Філадельфійської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви.

Світовий Конґрес Українців (СКУ) вітає Владику Бориса Ґудзяка з призначенням 18 лютого 2019 р. Його Святістю Папою Франциском, за рекомендацією Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ), Митрополитом і Архиєпископом Філадельфійської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви.

владика_Борис.jpg

СКУ також вітає владику Гліба (Лончину), єпарха єпархії Пресвятої родини в Лондоні, з його призначенням Апостольським Адміністратором Єпархії святого Володимира Великого в Парижі.

“СКУ високо цінує довголітню невтомну працю владики Бориса (Ґудзяка) в розбудові УГКЦ в Україні та в усьому світі. Ми відзначаємо його численні здобутки, зокрема як засновника і прозорливого провідника всесвітньовідомого Українського Католицького Університету в Львові, Україна. Владика Борис є лідером духовної та глобальної думки, який зробив дуже багато для людства. Ми сподіваємося на продовження великих справ разом для добра нашої церкви та нашого народу”, - заявив Президент СКУ Павло Ґрод.