• Головна
  • Новини
  • Єпископи УПЦ в США 24 серпня молитимуться, щоб українці врешті побачили плоди своєї віри...

Єпископи УПЦ в США 24 серпня молитимуться, щоб українці врешті побачили плоди своєї віри

22.08.2016, 10:52
Єпископи УПЦ в США 24 серпня молитимуться, щоб українці врешті побачили плоди своєї віри - фото 1
У ці дні владики закликають вірних «задуматися над волею та свободою не тільки як над дорогоцінними властивостями, але й як над істотними й універсальними умовами для розвитку добрих відносин з Богом та всіма іншими».

Антоній.jpg«Кожного року 24 серпня українці з цілого світу збираються разом у Христовій Любові, щоб відзначити історично важливу героїчну боротьбу Українського народу за волю, свободу та незалежність. Як і наші предки робили в минулому, тут у Сполучених Штатах Америки, так і ми збираємось як родини та громади, святкуючи незалежність рідної Батьківщини, – йдеться у зверненні за підписом Митрополита УПЦ в США Антонія та владики УПЦ в США Даниїла.

У ці дні владики закликають вірних «задуматися над волею та свободою не тільки як над дорогоцінними властивостями, але й як над істотними й універсальними умовами для розвитку добрих відносин з Богом та всіма іншими».

«Для нас, котрі живуть у США, це щорічне святкування демонструє всім членам суспільства кожної раси, культури та релігії важливість нашої Української Спадщини та нашої Святої Православної Віри. У  сучасному світі, який оточений загрозою терору та війни, наша спадщина і віра підтримує чесноти свободи, надії у Божу присутність і визволення та любов до всього людства. Ці чесноти абсолютно необхідні для підтримання миру, для встановлення справедливості та для зростання добрих відношень з Богом та один до одного», – йдеться у зверненні.

Даниїл.jpgВладики УПЦ в США наголошують: «Кожна країна світу за часи історії перейшла через те, що Україна проходить свої перші 25 років незалежності. Уряд та люди зі всіх кутків українського суспільства, відклавши всі егоїстичні бажання та плани, повинні дійти до своєї ідентичності, що зможе протистояти любим атакам проти неї. Молитвою єпископів, духовенства та вірних Української Православної Церкви США є, щоб наші брати і сестри по всій Україні мали терпіння побачити плоди своєї віри та відданості».