• Головна
  • Новини
  • У Римі Президент Порошенко та українська громада молитимуться за Україну...

У Римі Президент Порошенко та українська громада молитимуться за Україну

19.11.2015, 10:11
У Римі Президент Порошенко та українська громада молитимуться за Україну - фото 1
Захід відбудеться з нагоди офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Італійської Республіки та Держави Ватикан.

19 листопада об 11:00 на території прокатедрального собору Святої Софії в Римі (via di Boccea, 478) відбудеться спільна Молитва за Україну за участю Президента України Петра Порошенка, духовенства та української громади Італії. У рамках заходу заплановане спілкування, а також покладання квітів до пам‘ятника Тарасу Шевченку. На молитву запрошуються всі охочі.

Софія_Р_им.jpg

Захід відбудеться з нагоди офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Італійської Республіки та Держави Ватикан. Про це повідомляє Прес-служба УГКЦ в Італі.

Як повідомляла РІСУ, Глава Української Держави зустрінеться з керівництвом Італії, зокрема з Президентом Італійської Республіки Серджо Маттареллою та Головою Ради Міністрів Італійської Республіки Маттео Ренці.

У рамках візиту Глави Української Держави до Ватикану відбудеться його аудієнція в Папи Римського Франциска та зустріч із Державним секретарем Святого Престолу кардиналом П'єтро Пароліном.