• Головна
  • Новини
  • Владика Борис (Ґудзяк) закликав молитися за жертв терактів в Парижі...

Владика Борис (Ґудзяк) закликав молитися за жертв терактів в Парижі

14.11.2015, 02:41
Владика Борис (Ґудзяк) закликав молитися за жертв терактів в Парижі - фото 1
Глава Паризької єпархії святого Володимира Великого Борис Ґудзяк висловив співчуття рідним і близьким загиблих і поранених під час кількох одночасних терактів у столиці Франції.

Глава Паризької єпархії святого Володимира Великого Української Греко-Католицької Церкви Борис Ґудзяк висловив співчуття рідним і близьким загиблих і поранених під час кількох одночасних терактів у столиці Франції.

"Закликаю нашу спільноту єднатися в молитві за жертв жорстоких і трагічних злочинів, що скоєні в Парижі. Ми категорично засуджуємо ці страхітливі акти насилля і ненависті. Ці аморально абсурдні атаки на невинних людей не позбавлять нас нашої Богом даної гідності. Вони нагадують нам про потребу постійно простягати руку одне одному і тим, хто страждає", - зазначив він у зверненні оприлюдненому на його сторінці у Facebook.

Ввечері 13 листопада в Парижі відбулося 6 скоординованих терактів. Точна кількість жертв ще невідома. На 3:00 ЗМІ говорять про більше сотні вбитих. Посольство України у Франції поки не має інформації щодо того, чи є українці серед постраждалих у теракті в Парижі.

 

владика_Борис.jpg