Патріарх УГКЦ перебуває з пастирським візитом в Іспанії

09.07.2015, 10:11
Патріарх УГКЦ перебуває з пастирським візитом в Іспанії - фото 1
Глава УГКЦ Святослав (Шевчук) 6 липня прибув з офіційним пастирським візитом до Іспанії. Главу Церкви супроводжує владика Діонісій (Ляхович), Апостольський візитатор для українців в Італії та Іспанії, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

unnamed_-kk.gifГлава УГКЦ Святослав (Шевчук) 6 липня прибув з офіційним пастирським візитом до Іспанії. Главу Церкви супроводжує владика Діонісій (Ляхович), Апостольський візитатор для українців в Італії та Іспанії, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

У програмі візиту Патріарха Святослава - зустрічі з кардиналом Рікардо Бласкисом Пересом (Ricardo Blázquez Pérez), Президентом Єпископської Конференції Іспанії, Карлосом Озоро Сієра (Carlos Osoro Sierra), Архиєпископом Мадрида, українськими капеланами та українськими громадами в містах Аліканте, Торрев’єха та Мадрид.

На свято Різдва Івана Предтечі, увечері, першоєрарх очолив Божественну Літургію в храмі Святого апостола Павла для української громади в місті Аліканте. Із ним співслужили владика Діонісій, о. Василь Халак, місцевий український капелан, о. Роман Гамрацей з української громади у м. Малага та монсиньор Хосе Луіс (Jose Luis Úbeda Sierras), генеральний вікарій Алікантської дієцезії.

Глава УГКЦ подякував місцевій римо-католицькій дієцезії за допомогу українській громаді та їхнім душпастирям.

8 липня Патріарх відслужив Божественну Літургії для української громади у місті Торрев’єха.