• Головна
  • Новини
  • Українська єпархія в Бразилії бере участь у національному «Тижні сім’ї»...

Українська єпархія в Бразилії бере участь у національному «Тижні сім’ї»

14.08.2013, 10:52
Українська єпархія в Бразилії бере участь у національному «Тижні сім’ї» - фото 1
У проведенні заходів «Тижня сім’ї», як також і Року віри, душпастирям успішно допомагають лідери-миряни, які, з благословення Владики Володимира Ковбича, ЧСВВ, єпарха Куритибського, пройшли відповідний вишкіл.

Куритиба.JPGЯк і щороку українська католицька Куритибська єпархії святого Івана Христителя бере активну участь в національному «Тижні сім’ї», який проводить Конференція Єпископів Бразилії. Завершенням відзначень «Тижня сім’ї» буде VІІ Зустріч родин, організована єпархіяльною Комісією душпастирства родини. Зустріч відбудеться у неділю 18 серпня 2013 р., при катедральному храмі святого Івана Христителя в місті Куритибі. 

Після Святої Літургії учасникам буде запропонована конференція «Передавання християнської віри та її плекання в сім’ї», яку виголосить о. Василь Ковбич, ЧСВВ, а о. Маріо Маринюк, ЧСВВ, розгорне тему «Роль сім’ї та кожного члена родини». Остання конференція буде присвячена Пресвятій Богородиці, нашій небесній Матері. На ці ж теми будуть приготовані окремі зустрічі для дітей та підлітків. 

Слід відзначити, що у проведенні заходів «Тижня сім’ї», як також і Року віри, душпастирям успішно допомагають лідери-миряни, які, з благословення Владики Володимира Ковбича, ЧСВВ, єпарха Куритибського, пройшли відповідний вишкіл, проведений з метою покращення душпастирства родин у єпархії. Про це інформує Радіо Ватикан.