• Головна
  • Новини
  • Єрарх УПЦ (МП) передав меру Нью-Йорка пам’ятний подарунок від Митрополита Володимира...

Єрарх УПЦ (МП) передав меру Нью-Йорка пам’ятний подарунок від Митрополита Володимира

31.01.2013, 10:14
Єрарх УПЦ (МП) передав меру Нью-Йорка пам’ятний подарунок від Митрополита Володимира - фото 1
Митрополит Полтавський і Миргородський УПЦ (МП) Филип (Осадченко) на запрошення першоєрарха РПЦ Закордоном Митрополита Східноамериканського і Нью-Йоркського Іларіона відвідав Сполучені Штати Америки.

IMG_8511.jpgМитрополит Полтавський і Миргородський УПЦ (МП) Филип (Осадченко) на запрошення першоєрарха РПЦ Закордоном Митрополита Східноамериканського і Нью-Йоркського Іларіона відвідав Сполучені Штати Америки.

24 травня у Ставропігійному храмі святого Івана Хрестителя у Брукліні (Нью-Йорк) він передав американським православним мощі святих преподобних отців Києво-Печерских та частки мощей новомучеників та сповідників віри. Як повідомляє офіційний сайт УПЦ (МП), митрополит Филип також відправив молебень та виголосив промову й привітання від Предстоятеля УПЦ (МП) Володимира.

25 січня митрополит Филип зустрівся з мером Нью-Йорка Майклом Блумбергом, під час якої передав йому вітання від Митрополита Володимира та пам’ятний подарунок.

27 січня єрах відвідав храм святої преподобної Матрони Московської в м. Хелландейл (Штат Флорида), де звершив Літургію, а також передав ковчег із частками мощей святих преподобних отців Києво-Печерських для постійного перебування у цьому храмі.