• Головна
  • Новини
  • Греко-католицькі священики Росії та Казахстану ділилися досвідом служіння на території колишнього СРСР...

Греко-католицькі священики Росії та Казахстану ділилися досвідом служіння на території колишнього СРСР

25.10.2010, 09:32
Греко-католицькі священики Росії та Казахстану ділилися досвідом служіння на території колишнього СРСР - фото 1
Спеціальним гостем конференції став о. д-р Юрій Аввакумов , професор богослов’я в Університеті Notre Dame (Індіана, США), який провів кілька доповідей на тему історії греко-католиків в Росії.

Konferenzia.jpgw.jpgУ Челябінську (Росія) 19-22 жовтня відбулася чергова пастирська конференція греко-католицького духовенства, у якій взяли участь Нунцій Апостольського Престолу в Росії Антоніо Менніні, Ординарій для греко-католиків в Росії єпископ Йосиф Верт, Апостольський Делегат Конгрегації Східних Церков для греко-католиків в Східній та Центральній Азії о. Василь Говера, священики та монахині, які проводять своє служіння в Росії та  Казахстані.

Як повідомили РІСУ у прес-службі греко-католицького ординарія в Росії, під час конференції всі учасники мали змогу поділитися досвідом своєї пастирської праці та торкнутися різних питань щодо здійснення служіння греко-католицьких священиків на території колишнього СРСР.

Spilna.jpgw.jpg

Спеціальним гостем конференції став о. д-р Юрій Аввакумов, професор богослов’я в Університеті Notre Dame (Індіана, США), який провів кілька доповідей на тему історії греко-католиків в Росії, постатей Митрополита Андрея Шептицького та Екзарха російських греко-католиків Блжмч. Леоніда Фьодорова.

Zustrich-z-parafianamy-Chelabinska.jpgw.jpgТакож 20 жовтня єпископ Йосиф Верт та Нунцій Антоніо Менніні зустрілися з парафіянами греко-католицьких громад м. Челябінська та Копейська, які обслуговує місцевий парох прот. Андрій Зверєв.

Завершилася зустріч 22 жовтня подячною Літургією.