• Головна
  • Новини
  • Міжконфесійна молитва за жертвами Голодомору відбулася у Франкфурті...

Міжконфесійна молитва за жертвами Голодомору відбулася у Франкфурті

19.11.2019, 14:19
Міжконфесійна молитва за жертвами Голодомору відбулася у Франкфурті - фото 1
Спільна міжконфесійна молитва за жертвами Голодомору в Україні 1932-1933 років відбулася 15 листопада у центральному соборі Франкфурта-на-Майні. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу Генерального консульства України у Франкфурті-на-Майні.

Спільна міжконфесійна молитва за жертвами Голодомору в Україні 1932-1933 років відбулася 15 листопада у центральному соборі Франкфурта-на-Майні. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на  пресслужбу Генерального консульства України у Франкфурті-на-Майні.

«У головному соборі Франкфурта-на-Майні Kaiserdom St. Bartholomäus за участю священників п‘яти християнських конфесій відбулася спільна міжконфесійна молитва за жертвами Голодомору в Україні 1932-1933 років», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Франкфурті торік уперше прозвучала міжконфесійна молитва за жертв Голодомору в Україні.

"Вперше в головному соборі Франкфурта-на-Майні Dompfarrei St. Bartholomäus Frankfurt am Main прозвучала українською та німецькою мовами спільна міжконфесійна молитва за жертвами Голодомору 1932-1933 років. Священники п'яти конфесій (католицька церква, євангельська церква, грецька православна церква, українська православна церква Київського патріархату та греко-католицька церква) провели спільну поминальну молитву", - йшлося у повідомленні Генерального консульства України у Франкфурті у Facebook.