Патріарх РПЦ Кирил привітав Зеленського

23.04.2019, 12:56
Патріарх РПЦ Кирил привітав Зеленського - фото 1
Патріарх РПЦ Кирил привітав Володимира Зеленського з обранням на пост Президента України. Російський першоєрарх сподівається, що відтепер прининяться «гоніння» віруючих УПЦ МП.

Патріарх РПЦ Кирил привітав Володимира Зеленського з обранням на пост Президента України. Російський першоєрарх сподівається, що відтепер припиняться «гоніння» віруючих УПЦ МП.

«Народ України, який підтримав Вашу кандидатуру, пов'язує з Вами великі надії на зміни життя на краще. Вам дано історичний шанс об'єднати націю і внести особистий внесок у вирішення економічних і соціальних проблем в країні, в подолання існуючих конфліктів і розколів. Переконаний, що забезпечити ефективну роботу державної системи заради підвищення рівня життя людей можливе лише спільними працями всіх благонамірених сил суспільства, при їх повноправній участі в загальнонаціональному діалозі.

Висловлюю щиру надію на завершення скорботного періоду утисків і дискримінації громадян України, які належать до Української Православної Церкви», - йдеться у вітальному адресі патріарха РПЦ.