• Головна
  • Новини
  • Патріарх УГКЦ висловив свої співчуття з приводу терактів у Шрі-Ланці...

Патріарх УГКЦ висловив свої співчуття з приводу терактів у Шрі-Ланці

23.04.2019, 10:03
Патріарх УГКЦ висловив свої співчуття з приводу терактів у Шрі-Ланці - фото 1
Патріарх Святослав (Шевчук) від імені Української Греко-Католицької Церкви висловив співчуття з приводу терористичних актів у Шрі-Ланці.

Патріарх Святослав (Шевчук) від імені Української Греко-Католицької Церкви висловив співчуття з приводу терористичних актів у Шрі-Ланці. Про це першоєрарх написав у у своєму листі до кардинала Малкома Реджифа, Архиєпископа Коломбо, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

«Від усієї повноти Української Греко-Католицької Церкви я б хотів висловити наші співчуття та запевнення в молитвах через терористичні атаки у Шрі-Ланці, які забрали життя понад 200 невинних осіб і залишили ще більше осіб пораненими. Такий насильницький і брутальний напад, який вчинений на Пасху і який мав за мішень християнські спільноти, котрі розпочинали свої пасхальні богослужіння, показує, що зло є справжньою загрозою для миру і безпеки в усьому світі», - заявив першоєрарх.

«Глибоко засмучені цим беззмістовним актом насильства, висловлюємо наші співчуття родичам і сім’ям загиблих. Уся наша Церква молиться за вічний упокій наших невинно убієнних братів і сестер. Єднаємося в молитвах із сім’ями потерпілих в результаті цієї трагедії», — запевнив Предстоятель УГКЦ.