• Головна
  • Новини
  • Баптисти з Європейської федерації після поїздки на Донбас зустрілися з Порошенком...

Баптисти з Європейської федерації після поїздки на Донбас зустрілися з Порошенком

05.10.2018, 10:00
Баптисти з Європейської федерації після поїздки на Донбас зустрілися з Порошенком - фото 1
Президент України Петро Порошенко в Києві зустрівся з представниками Ради Європейської баптистської федерації, яким розповів про російську агресію проти країни, повідомляє прес-служба голови держави.

Президент України Петро Порошенко в Києві зустрівся з представниками Ради Європейської баптистської федерації, яким розповів про російську агресію проти країни, повідомляє прес-служба голови держави. Про це повідомляє Сегодня.

Він розповів баптистам, як Україна протистоїть Росії, яка незаконно анексувала Крим та захопила частину території на Донбасі. В результаті цієї агресії постраждала велика кількість українців. Тому президент подякував представникам баптистських Церков за молитву за мир в Україні.

Крім того, він висловив їм подяку за поїздку на схід України, де вони мали можливість на власні очі побачити наслідки, до яких призвела російська агресія.

"Ми розцінюємо Ваш візит в Україну, як візит солідарності і єдності з українським народом в дуже складні часи", – сказав Порошенко.

Крім того, він зазначив, що держава не втручається у внутрішні справи Церкви, дотримуючись загальновизнаних міжнародних і вітчизняних законодавчих принципів.

У свою чергу, президент Всесвітнього баптистського альянсу Пол Мсіза подякував Порошенку за підтримку релігійних свобод українців.

"Ми стоїмо поруч з українцями. Ми робимо все, щоб прийшов мир в Україну. Вчора ми відвідали лінію розмежування і бачили багато людей, серця яких розбиті, які живуть у страху. Ми молимося за них, молимося за мир в Україні", – сказав він.