Сенцова відвідав священик

05.08.2018, 20:01
Сенцова відвідав священик - фото 1
Єрей храму Святого Георгія Побідоносця в Лабитнангі Богдан Василюк відвідав виправну колонію, де тримають українського політв’язня Олега Сенцова. Про це повідомляють Факти з посиланням на прес-службу управління ФСВП по округу.

Єрей храму Святого Георгія Побідоносця в Лабитнангі Богдан Василюк відвідав виправну колонію, де тримають українського політв’язня Олега Сенцова. Про це повідомляють Факти з посиланням на  прес-службу управління ФСВП по округу.

Сенцов.jpeg

У ФСВП заявляють, що священик був у палаті, де перебуває Сенцов. Він нібито поцікавився здоров’ям українця, на що Олег відповів, що “почувається нормально і перебуває під наглядом медичних працівників”. Скарг на умови утримання він теж не висловив.

У повідомленні сказано, що Єрей Богдан Василюк запропонував йому поговорити без присутності сторонніх або сповідатися. Сенцов подякував, але відмовився, пояснивши, що допомоги священнослужителя не потребує.

Нагадаємо, український режисер Олег Сенцов, незаконно засуджений у РФ до 20 років колонії, оголосив безстрокове голодування 14 травня. Основна його вимога – звільнити усіх українців-політв’язнів, які перебувають у російських в’язницях.