• Головна
  • Новини
  • У Києві встановлять понад 20 скульптур янголів із посланням...

У Києві встановлять понад 20 скульптур янголів із посланням

30.11.2016, 10:17
У Києві встановлять понад 20 скульптур янголів із посланням - фото 1
У туристичних місцях Києва з’являться 20 янголів, які символізуватимуть дружбу України із різними країнами. Про це пише Art News Ukraine.

У туристичних місцях Києва з’являться 20 янголів, які символізуватимуть дружбу України із різними країнами. Про це пише Art News Ukraine.

jangoly.jpg

Як зазначається, проект «Янголи націй, з вірою в Україну!» презентували у посольстві Литви. Свою участь у проекті вже підтвердили п’ять країн.

Організатори планують встановити понад 20 скульптур янголів, заввишки 1,3 м, в основних туристичних місцях Києва. Біля кожного янгола кияни та гості столиці зможуть побачити табличку з посланням до України від дружньої країни.

янголи.jpg

Скульптури створять туристичний маршрут «Шлях янголів» та розповідатимуть міську легенду, чому янгол з’явився саме на цьому місці, що знаходиться поруч.

«У кожної нації є особлива риса, яка виокремлює її серед інших. Можливо, вона не повністю визначає її успіх, але точно робить сильнішою і багатшою! Краще, чим може поділитися кожна нація з Україною сьогодні, – це подарувати їй частину своєї «сили», послати їй янгола з унікальною чеснотою. А ми зберемо їх разом, щоб зробити наше місто та країну сильнішими. Щоб кожен її житель знав – світ з Україною, Україна – зі світом!» – зазначають організатори проекту.

Автором скульптур став український художник та скульптор, член Національної спілки художників України В’ячеслав Дідківський.

Теги: #Ангели