• Головна
  • Новини
  • Митрополит Онуфрій зустрівся з Послом Республіки Молдова в Україні...

Митрополит Онуфрій зустрівся з Послом Республіки Молдова в Україні

07.07.2016, 10:28
Митрополит Онуфрій зустрівся з Послом Республіки Молдова в Україні - фото 1
Митрополит Київський та всієї України УПЦ (МП) Онуфрій 6 липня зустрівся в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Молдова в Україні паном Русланом Болбочаном. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ (МП).

40-300x200.jpg-kkkk.jpgМитрополит Київський та всієї України УПЦ (МП) Онуфрій 6 липня зустрівся в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Молдова в Україні паном Русланом Болбочаном. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ (МП).

У зустрічі також взяв участь настоятель молдовсько-румунської парафії міста Києва протоєрей Димитрій Попеску та молдовський дипломат пані Наталія Герман, яка раніше займала пост глави Міністерства Зовнішніх Справ Республіки Молдови. Зараз кандидатура пані Герман – серед претендетів на пост нового Генерального секретаря ООН.

Предстоятель УПЦ (МП) відзначив хороший рівень україно-молдовських державно-політичних та духовно-церковних взаємин, побажав дипломатам успіхів у їхній подальшій роботі, привітав із святом Різдва Іоанна Предтечі та благословив їх.