• Головна
  • Новини
  • «Світова спільнота повинна не допустити чергової Світової війни», – закликають Папа Франциск і Патріарх Кирил...

«Світова спільнота повинна не допустити чергової Світової війни», – закликають Папа Франциск і Патріарх Кирил

13.02.2016, 09:48
«Світова спільнота повинна не допустити чергової Світової війни», – закликають Папа Франциск і Патріарх Кирил - фото 1
Папа Франциск і Патрірх Кирил закликали світову спільноту до скоординованих дій у боротьбі з тероризмом та в недопущенні чергової Світової війни.

Папа Франциск і Патріарх Кирил закликали світову спільноту до скоординованих дій у боротьбі з тероризмом та в недопущенні чергової Світової війни.

«Звертаємося з гарячим закликом до всіх сторін, які можуть бути залученими у конфлікти, щоб вони виявили добру волю і сіли за стіл переговорів. Одночасно, необхідно, щоб міжнародна спільнота докладала всі необхідні зусилля для того, щоби завдяки спільним, скоординованим та погодженим діям покласти край тероризмові. Звертаємося із закликом до всіх країн, залучених у боротьбу з тероризмом, діяти відповідально та розсудливо. Закликаємо всіх християн та всіх віруючих в Бога ревно молитися до передбачливого Творця світу, щоб захистив Своє створіння від знищення й не допустив чергової Світової війни. Для того, щоб мир був тривалим та надійним, необхідні особливі зусилля, звернені на те, щоби наново відкрити спільні цінності, які нас об’єднують, засновані на Євангелії Господа нашого Ісуса Христа», – йдеться у спільній Декларації.

2456651.jpg