• Головна
  • Новини
  • Посол США вшанував Героїв України у гарнізонному храмі УГКЦ...

Посол США вшанував Героїв України у гарнізонному храмі УГКЦ

12.02.2016, 10:55
Посол США вшанував Героїв України у гарнізонному храмі УГКЦ - фото 1
Надзвичайний і повноважний посол США в Україні Джеффрі Пайєтт разом з представниками делегації Сполучених Штатів Америки 11 лютого відвідав львівський гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла, УГКЦ.

1274.jpg-hhh.jpgНадзвичайний і повноважний посол США в Україні Джеффрі Пайєтт разом з представниками делегації Сполучених Штатів Америки 11 лютого відвідав львівський гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла, УГКЦ. Про це на своій Фейсбук-сторінці повідомив настоятель храм о. Степан Сус.

Гості із США вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та Героїв України – військовослужбовців, що віддали своє життя за Україну під час проведення АТО. Окрім цього, надзвичайний і повноважний посол США в Україні ознайомився із історією Гарнізонного храму та його місією і значенням для військовослужбоців, що перебувають в зоні АТО.

У храмі Джеффрі Пайєтт зустрівся із Олексієм Кондратенком, військовослужбовцем 30-ї бригади, який за сприяння Посольства США в Україні отримав візу на протезування у Чикаго, США та, успішно пройшовши протезування і реабілітацію за підтримки української громади Чикаго, США Mykola Buryadnyk, повернувся в Україну.