• Головна
  • Новини
  • «1+1» підготував серію випусків про Афон і про те, як ченці моляться за Україну...

«1+1» підготував серію випусків про Афон і про те, як ченці моляться за Україну

15.09.2015, 10:35
«1+1» підготував серію випусків про Афон і про те, як ченці моляться за Україну - фото 1
Кореспондент служби "ТСН" телеканалу "1+1" Олександр Загородний днями відвідав святу гору Афон (Греція), де йому вдалося поспілкуватися з ченцями та відзняти серію сюжетів про життя унікальної чернечої республіки.

1+1.jpgКореспондент служби "ТСН" телеканалу "1+1" Олександр Загородний днями відвідав святу гору Афон (Греція), де йому вдалося поспілкуватися з ченцями та відзняти серію сюжетів про життя унікальної чернечої республіки, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на ТСН.

15 вересня на телеканалі "1+1" в програмі "ТСН" має вийти інтерв’ю з ченцем Афанасім Карульським з Афону, який піддав анафемі Президента РФ Володимира Путіна за розв’язання війни з Україною.

А 14 вересня вийшов сюжет про Карулі, де цей монах має скит. Вчорашній випуск можна подивитися за посиланням tsn.ua/video/video-novini...

Ченці Афону неохоче з'являються перед телекамерами, та коли дізналися, що знімальна група приїхала з України - погодилися на інтерв'ю.

За свідченнями Олександра Загородного, ченці знають про біду в Україні та моляться за мир та цілісність України. Так само, як люди з України хочуть приїхати помолитися на Афон, афонські ченці мріють приїхати в Україну і прикластися до мощів у лаврах та монастирях.

Журналіст Олександр Загородний зняв три сюжети з життя православної чернечої республіки. Початок серій стартував у "ТСН.Тиждень" минулої неділі, 13 вересня, о 19:30, продовження - у наступних випусках ТСН.

Теги: #Афон