• Головна
  • Новини
  • Єрусалимський і Олександрійський Патріархи, а також Кіпрський Архиєпископ відвідають Україну...

Єрусалимський і Олександрійський Патріархи, а також Кіпрський Архиєпископ відвідають Україну

03.08.2015, 11:33
Єрусалимський і Олександрійський Патріархи, а також Кіпрський Архиєпископ відвідають Україну - фото 1
У жовтні цього року члени правління Міжнародного Київського міжконфесійного форуму Патріарх Єрусалимський Феофіл ІІІ, Патріарх Олександрійський Феодор ІІ та Архиєпископ Кіпрський Хризостом ІІ відвідають Україну.

У жовтні цього року члени правління Міжнародного Київського міжконфесійного форуму Патріарх Єрусалимський Феофіл ІІІ, Патріарх Олександрійський Феодор ІІ та Архієпископ Кіпрський Хризостом ІІ відвідають Україну.

Про це повідомив глава Форуму, народний депутат України Олександр Фельдман, який днями побував з робочим візитом в Ізраїлі, інформує Еспресо. тv.

im578x383-IMG_4356_.jpg

Мета поїздки - обговорення ситуації в Україні та об'єднання зусиль, спрямованих на припинення війни і боротьбу з релігійним екстремізмом і ксенофобією в світі.

"Увага всіх релігійних лідерів прикута до України, всі вони дуже переживають за нашу країну, підтримують її, бажають якнайшвидшого повернення спокою і стабільності, - зазначив Олександр Фельдман. - Тому результатом зустрічі стало рішення про те, що духовні лідери проведуть спільний молебень за Україну, під час якого закличуть до відновлення миру ".

Також Олександр Фельдман розповів, що під час зустрічі члени правління Міжнародного Київського міжконфесійного форуму Патріарх Феофіл ІІІ, Архиєпископ Кіпрський Хризостом ІІ і Патріарх Олександрійський Феодор ІІ обговорили низку питань, що стосуються необхідності очищення суспільства від зла, насильства та нетерпимості, зокрема на Африканському континенті і на Близькому Сході.

Нагадаємо, що Міжнародний Київський міжконфесійний форум щорічно збирає в Україні лідерів світових релігій, учених і дипломатів з понад 20-ти країн світу.