• Головна
  • Новини
  • Патріарх Філарет взяв участь в урочистому прийомі у посольстві США у Києві...

Патріарх Філарет взяв участь в урочистому прийомі у посольстві США у Києві

20.05.2014, 10:51
Патріарх Філарет взяв участь в урочистому прийомі у посольстві США у Києві - фото 1
17 травня 2014 року Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет взяв участь в урочистому прийомі у посольстві Сполучених штатів Америки з нагоди проведення конференції "Україна: мисляча разом".

Посольство_США.jpg17 травня 2014 року Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет взяв участь в урочистому прийомі у посольстві Сполучених штатів Америки з нагоди проведення конференції "Україна: мисляча разом".

Конференцію, яка тривала у Києві з 15 - 19 травня, організували американський історик Тімоті Снайдер, професоро Ельського університету, дослідник історії країн Центральної і Східної Європи та Леон Візельєр, редактор американського журналу «Нью Ріпаблік».

Під час панельної дискусії представників Церков і релігійних організацій України з учасниками конференції взяли участь і духовенство Київського Патріархату.

Під час прийому Предстоятель Київського Патріархату зустрівся і поспілкувався з послом Сполучених штатів Америки в Україні Джеффрі Пайєттом, інформує Прес-центр Київської Патріархії.