Російські муфтії відвідали Крим

13.03.2014, 12:57
Російські муфтії відвідали Крим - фото 1

Духовне управління мусульман Криму 12 березня відвідала делегація з Росії. У рамках візиту пройшла зустріч Муфтія мусульман Криму хаджі Еміралі Аблаєва з Муфтієм Москви, Центрального регіону і Чувашії Альбіром Кргановим і Муфтієм мусульман Санкт-Петербурга та Північно-Західного регіону Росії Равілем Панчеевим, повідомляє прес-служба ДУМК.

Muftiy_Moscow-s.jpgДуховне управління мусульман Криму 12 березня відвідала делегація з Росії. У рамках візиту пройшла зустріч Муфтія мусульман Криму хаджі Еміралі Аблаєва з Муфтієм Москви, Центрального регіону і Чувашії Альбіром Кргановим і Муфтієм мусульман Санкт-Петербурга та Північно-Західного регіону Росії Равілем Панчеевим, повідомляє прес -служба ДУМК.

Російські муфтії поцікавилися суспільно - політичною ситуацією в Криму, дізналися суспільне становище мусульман Криму. Також гості проявили інтерес до релігійних об'єктів, розташованих на території Криму.

Це перша зустріч представників Духовного управління мусульман Москви і Санкт -Петербурга з духовним лідером мусульман Криму. Російські гості висловили надію на подальше зміцнення зв'язків і взаємну співпрацю.

Нагадаємо, що 2 березня в Духовному управлінні мусульман Криму пройшла зустріч Муфтія мусульман Криму хаджі Еміралі Аблаєва з Муфтієм Республіки Татарстан Камілем Хазратом Самігулліним. У зустрічі також взяв участь голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров та заступник муфтія Татарстану Рустам Хазрат Батру.

5 березня в Криму побував Президент Республіки Татарстан Рустам Мінніханов. Він також провів зустріч з Муфтієм мусульман Криму хаджі Еміралі Аблаєвим і головою Меджлісом кримськотатарського народу.