За Україну продовжують молитися християни світу

21.02.2014, 15:06
За Україну продовжують молитися християни світу - фото 1
Голова Всеукраїнського Союзу церков ЄХБ В.В.Нестерук отримує численні дзвінки та листи з-закордону з повідомленнями про те, що євангельські віруючі з усього світу молитовно підтримують народ України.

prayforukraine.jpgХристияни інших країн світу продовжують молитися за врегулювання ситуації в Україні. Голова Всеукраїнського Союзу церков ЄХБ В.В.Нестерук отримує численні дзвінки та листи з-закордону з повідомленнями про те, що євангельські віруючі з усього світу молитовно підтримують народ України, повідомляє прес-служба ВСЦ ЄХБ.

За українців у цей важкий час моляться зокрема світові лідери баптистського братства, Європейського баптистського альянсу, християни-баптисти Російської Федерації, Грузії, Вірменії, Чехії, Латвії, Узбекистану, Туркменістану, Таджикистану, інших пострадянських країн, а також США і Канади.

Керівництво Всеукраїнського Союзу церков зі свого боку висловлює щиру вдячність братам і сестрам за підтримку і просить продовжувати благати Бога за мир в Україні, охорону її людей, щоб Господь зупинив насилля та кровопролиття в нашій державі.