• Головна
  • Новини
  • Патріархи Святослав та Філарет прибули на сніданок із президентом США...

Патріархи Святослав та Філарет прибули на сніданок із президентом США

06.02.2014, 10:08
Патріархи Святослав та Філарет прибули на сніданок із президентом США - фото 1
Починаючи з 1953 року, кожного першого четверга лютого політична еліта США на чолі з президентом збирається на “молитовний сніданок”.

Глава УГКЦ Святослав та Патріарх УПЦ (КП) Філарет прибули у Вашингтон, щоб взяти участь у щорічному “молитовному сніданку” разом з президентом США Обамою. Обидва патріархи вже мали зустріч з американськими конгресменами, на яких зокрема розмовляли про ситуацію в Україні. Про це повідомляє VIDIA.

Святолсав_і_Філарет.jpg

«Щороку члени Конгресу і Президент Сполучених Штатів Америки в єдності з іншими урядовцями, лідерами зі всієї території США, дипломатичною спільнотою та друзями, такими як Ви, з більше ніж 140 країн збираються для ділення в дусі дружби шляхом молитви і подяки. Ця зустріч є тим часом, коли ми можемо забути про наші розбіжності і намагатися побудувати та зміцнити відносини за допомогою нашої любові до Бога і піклуватися один про одного», – сказано в офіційному запрошенні від Конгресу Сполучених Штатів Америки.

Як відомо, починаючи з 1953 року, кожного першого четверга лютого політична еліта США на чолі з президентом збирається на “молитовний сніданок”. У сніданку зазвичай беруть участь більше 3500 осіб, в тому числі з понад 100 країн світу.