• Головна
  • Новини
  • Єпископи Польщі заявили про молитовну солідарність з українським народом...

Єпископи Польщі заявили про молитовну солідарність з українським народом

06.12.2013, 14:15
Єпископи Польщі заявили про молитовну солідарність з українським народом - фото 1
Конференція єпископату Польщі надіслала українцям «слова молитовної солідарності з українським народом у нинішній момент, що має таке історичне значення».

Конференція єпископату Польщі надіслала українцям «слова молитовної солідарності з українським народом у нинішній момент, що має таке історичне значення».

«Ми прагнемо висловити нашу духовну єдність зі всіма громадянами України, котрі в ці дні відчувають особливу відповідальність за долю своєї вітчизни, - йдеться в посланні від Конференції єпископату Польщі на ім’я Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава. - Нашою молитвою ми обіймаємо Вашу вітчизну, з якою Польщу поєднують братерські та добросусідські зв'язки, а також численні напрямки співробітництва».

shevchuk_mixalik..jpg

Україна варта того, щоб її громадяни могли жити гідно і їхні права шанувалися й спиралися на універсальні цінності, що походять зі спільних християнських коренів, зазначено в листі.

«Палко віримо, що Христос – Господь історії та діянь людей – дозволить нам усім здолати всілякі труднощі, роблячи їх фундаментом нового зближення та надії на воскресіння добра», - пишуть автори послання.

«Просимо ще раз переказати Вашим вірним, громадянам України, – зазначають єпископи Польщі, – вираження нашої близькості та молитовної підтримки такими словами: «Боже, борони Україну!». Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.