• Головна
  • Новини
  • Патріарх Філарет з Послом США обговорили питання міжнародних відносин і європейської інтеграції України...

Патріарх Філарет з Послом США обговорили питання міжнародних відносин і європейської інтеграції України

26.09.2013, 10:13
Патріарх Філарет з Послом США обговорили питання міжнародних відносин і європейської інтеграції України - фото 1
25 вересня 2013 року Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет прийняв у своїй резиденції Надзвичайного і Повноважного Посла Сполучених Штатів Америки в Україні пана Джеффрі Р. Пайєтта, який нещодавно розпочав свою дипломатичну службу в Україні.

zustrich-z-poslom.jpg25 вересня 2013 року Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет прийняв у своїй резиденції Надзвичайного і Повноважного Посла Сполучених Штатів Америки в Україні пана Джеффрі Р. Пайєтта, який нещодавно розпочав свою дипломатичну службу в Україні.

За повідомленням прес-служби Київської Патріархії, предметом обговорення на зустрічі стало широке коло питань. Учасники зустрічі обмінялися думками щодо стану та перспектив розвитку міжконфесійних, міжрелігійних і державно-церковних відносин в Україні, обговорили низку суспільних процесів, які відбуваються в нашій державі, зокрема питання міжнародних відносин і європейської інтеграції України.

Зустріч пройшла у теплій атмосфері взаємного порозуміння.

На завершення зустрічі Патріарх Філарет подарував  Послу видання-фотоальбом "Українська Православна Церква Київський Патріархат". Він побажав п. Джеффрі Пайєтту Божого благословення та успіхів у праці в укріпленні стосунків між Україною і США.

У зустрічі також взяли участь керуючий справами Київської Патріархії, єпископ Вишгородський Агапіт та відповідальні працівники посольства.